Evenemang

  Som jurist i Åbo-dagen
  26 februari, 2019 kl. 00:00-23:59

  Största delen av arbetsplatserna som presenteras för juridikstuderande finns någon annanstans än i Åbo. Var är alla arbetsplatser som Åbo erbjuder?

  Det är dags för en Åbo-exku!
  Dagen börjar med brunch på Eversheds, varefter en spännande föreläsning väntar! Vi fortsätter med besök till Riksfogdeämbetet 14-13 samt till Åbo stads juridiska avdelning 15.15-16.30.

  När? Träff 10.20 utanför Eversheds (Veistämönaukio 1-3)
  Vem? 14 Stadgeiter
  Pris? Gratis!

  Kräftissitz med Codex
  8 mars, 2019 kl. 00:00-23:59

  Är du intresserad av vad Justitieministeriet håller på med, och vilka arbetsmöjligheter de erbjuder? Har du känt dig dragen mot företagens juridiska avdelningar, och vill veta hur dessa jobb skiljer sig från vad man gör på advokatbyråer? Eller känner du bara att det har vari för länge sedan du åkt på en exkursion till Helsingfors och att en paus från bibban vore bra för dig? Om du svarade ja på ens en av frågorna, har du nu chansen att ta tillfället i akt och åka på exkursion till Helsingfors! (Eikä siinä vielä kaikki!) Dessutom får du i samband med exkursionen korka upp/avsluta (whatever rocks your roddbåt) kräftis-säsongen med den traditionsenliga Oktoberkräftisen på Codex tillsammans med Justus! I år erbjuds 17 Stadgeiter möjligheten att delta på denna kräftfyllda fest och exkursionen, 8.3 i Finlands finaste skärgård, i Helsingfors centrum! Vi kan redan höra snapsvisorna ljuda så passa på och anmäl dig för att detta vill du inte missa!

  Det är möjligt att få bussbiljett till huvudstaden via vår kära Ämnesförening Stadga för 6 €. Skriv ”buss” i textrutan i samband med anmälan om du önskar få en sådan bussbiljett.

  Om du önskar delta endast på exkun/sitzen kan du skriva även detta i textrutan. Fastän vi önskar att ni alla hänger med hela dagen!

  I textrutan bör även inkluderas möjliga allergier/specialdieter.

  Mer information gällande tidtabellen senare!

  VAD? Exkursion och Oktoberkräftis tillsammans med Codex och Justus
  NÄR? 8.3
  VAR? Vi kommer att besöka Justitieministeriet (Södra Esplanaden 10), Cargotec Corporation (Porkkalagatan 5). Förfest och exku hos Dittis, och därifrån fortsätter kvällen med kräftis på Codex klubblokal, Albertsgatan 29 B, Helsingfors
  VEM? 17 Stadgeiter
  PRIS? 15€ (+6€ för buss)
  ANMÄLAN? Öppnar på vår hemsida 20.2 klockan 13.00. Stänger 28.2